I Sylvia Health arbejder vi på at forbedre livet for kvinder med nedsynkning i underlivet (også kaldet underlivsprolaps).
Vi udvikler en ikke-kirurgisk behandling til nedsynkning, der giver effektiv symptomlindring, er let at håndtere og dermed giver kvinder kontrollen tilbage.
Vores virksomhed er baseret på brugercentreret design via et tæt samarbejde med kvinder med nedsynkning, fysioterapeuter, sygeplejersker og læger.
Vi er i øjeblikket fokuseret på den afsluttende udvikling af vores første produkt, afprøvninger i samarbejde med klinikere og kvinder med nedsynkning samt sikring af den fornødne økonomiske støtte til at kunne skabe en positiv forandring.
Vores langsigtede mission er at skabe nye og bedre løsninger til kvindesygdomme, som længe har været overset både hvad angår forskning og innovation.
Nedsynkning er tilstanden hvor en eller flere organer i det kvindelige bækken synker ned i skeden. Tilstanden forårsager symptomer, der går hårdt ud over livskvaliteten og forhindrer deltagelse i mange dagligdagsaktiviteter (familie - og socialliv, motion, arbejde).
Tilstanden påvirker flere hundrede millioner kvinder verden over.
De nuværende behandlinger opfylder dog langtfra kvinders behov. Det er derfor på høje tid med en radikal forandring.
Vi er dedikerede til at løse dette betydelige og oversete problem ved at udvikle innovative løsninger i tæt samarbejde med de ramte kvinder og kliniske eksperter.
Vores rejse begyndte med fire måneders kliniske observationer på Afdeling for Obstetrik og Gynækologi på Slagelse Sygehus. Her blev vi chokeret over omfanget af underlivsprolaps, og den store påvirkning det har på mange kvinders liv. Gennem vores løbende samtaler med de ramte kvinder og kliniske eksperter rundt om i verden, er vi overbeviste om, at kvinder fortjener bedre behandlingsmuligheder, og at vi kan skabe dem.
Sylvia Health er støttet af Innovationsfonden, Fonden for Entreprenørskab og Novo Nordisk Foundation BioMedical Design Fellowship Programme. Under fellowshippet på Københavns Universitet var Sylvia et team på 3 personer bestående af Andrew, Nikolaj og André.
I løbet af BioMedical Design programmet fik vi til opgave at vælge et navn til vores projektteam. Vi valgte "Sylvia" efter de gravide kvinders skytshelgen: Sankt Sylvia.
Andrew er fra Wales og har en Ph.d. i Bioteknologi fra University of Cambridge. Han har over otte års erfaring med produktudvikling og sundhedsteknologi.
Han brænder for at skabe gode løsninger til at forbedre kvinders sundhed. Du kan læse mere om Andrew’s oplevelser her.
Nikolaj er uddannet læge fra Danmark og er dedikeret til at forbedre patientbehandlingen og øge livskvaliteten for kvinder med underlivsprolaps.
Med sin medicinske ekspertise og store engagement er Nikolaj fast besluttet på at have en positiv indvirkning på sine patienters liv.
We use cookies to analyse website traffic and optimise your website experience. By you accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.